søndag 30. august 2009

Her blogges det om...

Fruen blogger om mangt og meget, og det som var ment som en ren håndarbeidsblogg har for lengst flytt utover som en overkokt sauskjele og omfatter nå det aller meste.
Men om man nå skulle sette opp en aldri så liten liste, som eminente Emmeline gjorde for et par dager siden, ville den vel sett omtrent slik ut:
1. De søte små
Det er vanskelig å komme unna Woody og Queenie, de gir våre dager lys og glede, merkelige opplevelser og nye innfallsvinkler.
2. Bunad
Dette er jobb, og deles således opp i diverse rapporter om hva man bedriver på systua og litt underlige opplevelser med kunder. Det siste er ofte morsommere enn det første.
3. Håndarbeid
Her ender alt annet enn bunad; strikking, perling og andre syjobber. Her omtales også Fruens fåfengte forsøk på å mestre hekling ( arrrgh)
4. Lystige Laika
Om ikke alltid like høyt elsket, så alltid med...
5. Barndommens dal
Et fantastisk sted å vokse opp, og mye tyder på at det er et fantastisk sted å eldes. Det vi derimot er mer usikre på er hvor fantastisk det ville vært å bo der årene imellom oppvekst og alderdom.
6. Vårt daglige strev og hjelp i hverdagen
Slikt som skjer i de beste familier, og ihvertfall hos oss. Her kan man også få enkelte av Fruens dyrekjøpte erfaringer, som f.eks viktigheten av å se forskjell på majones og flytende margarin.
7. Bøker
Det leses jevnt og trutt, stort sett hver kveld. For tiden leser vi Harry Potter høyt, og dette tar tid. Vi nærmer oss overgang til lydbok
8. Høvdingen
Han er der alltid. Om ikke like synlig hele tiden, så er han en viktig del av livet og lykken.
9. Ferie
Ferie er viktig, men havner langt ned på lista siden man liksom aldri har nok ferie!
10. Savnet og gleden
Som i livet ellers, Storesøster er alltid med i tankene. Hun nevnes når det føles riktig, for som en engelsklærer på vidergående kommenterte: Det blir ikke toppkarakter denne gangen, det blir ikke helt det samme når du ikke har med søstera di. Og så mye hadde man igjen for å prestere en dødens seriøs epistel om Tsjernobyl...

3 kommentarer:

 1. Hei fru Storlien - artig å høre fra deg. Spesielt artig var det at det var akkurat du som hadde laget perlebildet som jeg hadde sett i det nevnte bladet. Jeg har aldri fått dette ut av hodet - at man kan perle strikkemønster.

  Fortsatt god søndag til deg - jeg kommer gjerne tilbake.......

  SvarSlett
 2. Jeg synes det var en artig beskrivelse av bloggen din og igrunn riktig på alle mulige måter, så det får et royalt O.K. stempel fra Meg!

  SvarSlett
 3. janne: Det var så rart å se det omtalt , sjeden å høre noe om det jeg lager ( bortsett fra fra moren min da...)
  HKH: Takk - det eneste er at jeg må få opp jåle-faktoren noen hakk.

  SvarSlett