onsdag 10. juni 2009

Oppbevaring


Noen lever i velordnede hjem med brettekanter og systematiserte kjøkkenskap. Man har vært i slike hjem, og vi kan fastslå at vårt hjem ikke er slik. I mangel av gode og varige løsninger tyr fruen til plan B:
Pene bokser! De har opptil flere fordeler; de er dekorative, de er lett tilgjengelige på loppis og i barndommens dal og sist men ikke minst - de har lokk. Fordelen med det siste er ta man kan fylle dem til randen og så smekker man lokket på og nyter synet av ryddige hyller. Helt til man trenger akkurat den knappen, det broderigarnet eller noe helt annet, og så velter man en boks eller to utover arbeidsbordet og mens man gjør det ringer telefonen, en unge kommer hjem og så går man fra kaoset for dagen og får seg heller en real nedtur når man kommer opp neste morgen og skal jobbe.

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt med på hva du mener..
  Har noen bokser jeg også, som er fulle av sånt jeg ikke "kan" kaste, men som jeg heller ikke direkte trenger.
  Sånn som lappesaker til et basseng man katet for noen år siden(kan jo komme godt med vet du), eller xtra knapper som er festet til tøy når en kjøper det..+++ masse annet ræl!

  Jeg er forøvrog missunnelig på de boksene dine altså, de er som du sier sjarmerende og gammle.
  Mine er sånne nye og det er ikke fullt så morro!!

  SvarSlett
 2. Bokser av lignende slag er en stor hit i leiligheten her også. De benyttes til alt av te og kaffe-sorter, så vel som alt annet som finnes på kjøkkenet. De har på mystisk vis funnet veien til stue, bad og soverom også.

  Man kan også gjøre som jeg og Aron gjorde. Vi kjøpte hvite bokser, og dekorerte dem selv. Vi var til og med så heldig å finne en svær boks som Aron kunne ha alt av kabler og musikkutstyr i.

  SvarSlett
 3. HKH: Lappesaker kan jo være nyttig - om ikke annet så vil du nok tenke ut et bruksområde med en gang du har kvittet deg med dem!
  Mylian: Det var lurt! Hvis vi gjør det vil kanskje ungene ha litt større glede av å bruke dem også.

  SvarSlett
 4. Det er kjempelurt! Man får boksene helt etter egen smak, og det er morsomt!

  Så finner man helt hvite/svarte bokser, er det bare å finne frem dekoreringsutstyr og leke seg i det uendelige :) Vil regne med det er noe barna kommer til å like godt :) Man kan gjøre det til en familieaktivitet, og ha det gøy mens man holder på :)

  SvarSlett