torsdag 18. juni 2009

Lommeskjerf


For mange herrens år siden var fruen blakk lærling på venninnetur til Gøteborg. Av alt man ikke kunne kjøpe, var det et lommeskjerf som brant seg sterkest fast i minnet. Det har blitt strikket et par slike, og på bildet ser dere Queenies utgave. Det er i Røros lamull som er lagt dobbelt. Nå venter vi bare på kaldere dager, eller rettere sagt vinterdager. Det er da søren a' meg kaldt nok i dag synes fruen. Her regner det katter og kniver, og Woodys klasseutflukt til badeplassen ble av forståelige og barnevennlige grunner avlyst. Hva med dere, ser dere sola?
PS. det er tynt med bilder herfra. En av årsakene er nevnt tidligere; hund med skarpe tenner og kabler slengt på gulv kan være en dårlig kombinasjon. Det er endelig bevist at slike kabler ikke er standard, så nå venter vi på ny. En annen årsak er at Queenie lånte knipsekameraet i helgen. Det er nå sprengfullt av hva man best kan kalle snapshots, og opprenskning må skje. Inntil videre går det i gamle bilder.

6 kommentarer:

 1. Nå bor vel ikke vi så fryktelig langt fra hverandre, men kan melde om katter og kniver her også. Men se på det som nådetid: i dag kan du gjøre alt det su skulle ha gjort/har lyst til å gjøre innendørs uten snev av dårlig samvittighet for at du ikke er ute og nyter sola. Su slipper å vanne plen og blomsterbed, den stinne varmen på soverommet er borte, og så har det vel meldt sol til i kveld, om jeg ikke husker helt feil. Kos deg (evt med lommeskjerf dersom du synes det er kjølig i dag)!

  SvarSlett
 2. I vestfold titter solen frem nå, men det har vært et regnskyll av dimensjoner her frem til nå. Litt deilig å være inne litt også egentlig.......

  SvarSlett
 3. Så fint skjerf! Det er sannelig kaldt nok, nå altså.. På jobben har de skrudd av all varme og skrudd på frisklufta. Det er jo sumar, må vite. Så der sitter vi da, og hutrer og fryser..
  Vil foressten også si at jeg har lest innlegget om begravelsen til søsteren din, og jeg gråter med deg. Jeg håper som du at man møter igjen de man er glad i. Klem:)

  SvarSlett
 4. Anaruh: Det ble ulljakke, ullsokker og god kaffe. Og nå er det klart og fint, og nyvannet som du sa.
  Husmorvikaren: Enig - innedager er bra!
  HH: Takk! Siden jeg nevner henne sånn innimellom er det ok at folk vet hva som skjedde, sånn noenlunde. Det hender jeg forteller slik at folk tror hun er levende, og da blir det gjerne sånne grimme stillheter etterpå.

  SvarSlett
 5. Hva bruker man et lommeskjerf til? Hva putter man i lomma... iPoden kanskje?

  SvarSlett
 6. Jeg putter nøkler og andre småting i lommene, og har hendene der når jeg har glemt votter/hansker.

  SvarSlett