mandag 1. mars 2010

Hurra! Et sett!Noen ganger tar ting mye, mye lenger tid enn planlagt. Den sknny ´n´skimpy vesten Queenie fikk i juleferien har lengtet etter tilhørende skjørt i mange, lange uker. Vi var så godt i gang, men et sted på tredje mønsterrapport stoppet det opp på uforklarlig vis. Den fornuftige arbeidsløsningen med jobb på dagtid og hobby på kveldstid forsvant midlertidig i planlegging av kurs og dårlig planlegging av jobb, og skjørtet, eller magebeltet som Høvdingen kalte det, forsvant ned i en kurv og ble liggende tålmodig og vente på livreddende førstehjelp. Forrige uke, med togtur og rolige hyttedager følte Fruen det var på tide å kvitte seg med litt dårlig samvittighet, og vips var stasen ferdig. Merkelig egentlig, hvor kort tid det tar noen ganger, å avslutte noe...
Prosessen har tatt så lang tid at den uvant tålmodige Queenie hviskende betrodde sin far at
Jeg trodde kanskje mamma hadde glemt det helt, men jeg ville ikke hun skulle bli lei seg så jeg har ikke sagt noe. Du vet, det er ikke så moro å begynne å glemme når man blir eldre.
Nå er frøkna på skolen med skjørt og vest- noe av det beste med å ha ferie er å starte på ny frisk etter ferien, klar for å møte venner, kollegaer og sette i gang med fornyet inspirasjon. Eller gjøre som Fruen; nyte stillheten, drikke kaffe, blogge og brodere bukseseler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar