fredag 22. januar 2010

Om å eldes uten tvil ( og muligens uten stil)

Fruen nærmer seg et nytt tiår, og selv om man tviler på at den store førtiårskrisen vil oppstå er det klart man gjør seg visse tanker om hvordan saker og ting utvikler seg. På dagens rundtur i Tigerstaden gjorde Fruen følgende observasjoner som beviser at man er i ferd med å bli skikkelig voksen og vel så det:
1.Man blir lett skeptisk når man ser menn med åpnet ølflaske i hånden på gata
2. Synet av unge menn med kraftig øyensminke fører til mild, innvendig hoderisting
(innvendig for å ikke vekke harme)
3. Det unge paret på toget som var ivrig opptatt av hverandre minnet Fruen på hvor smakløst det er med sugemerker oppover og nedover halsen.
4. Brøytekanter, skitten snø og issvuller man skal klapre seg forbi på halvhøye heler fører til ilsk mumling.
5. Og sist men ikke minst - det er da virkelig ikke videre dynamisk å gå rundt i byens gater og ønske man hadde en klesbørste i vesken slik at man kan fjerne lo og hår fra mennesker man møter?

3 kommentarer:

 1. Haha, jeg kjenner meg igjen i så og si alt sammen.
  Jeg er kjent for å rette på skjortekrager og påse at låsen på halssmukket til folk ikke henger forran sammen med anhenget jeg altså!
  Og da snakker vi totalt ukjente mennesker for meg..

  SvarSlett
 2. Åjoda. Jeg er kjent for å plukke hår av kragene og skuldrene til folk jeg akkurat nettopp har møtt, og i det i jobbrelaterte sammehenger som gjør det enda mer upassende. Det har heldigvis avtatt en god del etter at jeg sluttet å røyke. Det er noe med godt dagslys og yttertøy...

  SvarSlett
 3. HKH: bra jeg ikke er den eneste. dette er jo ikke noe som har dukket opp overnaten,men jeg ser jo en viss utvikling i negativ retning her...
  Britt Åse:Enda en god grunn for å slutte å røyke altså!

  SvarSlett