mandag 11. januar 2010

hvit kåpe...Det er slik at når man får tre meter hvit vadmel av en leverandør og tilbud om håndsydd kåpe som takk for faglig oppfølging av en annen leverandør - da kobler Fruen ut all praktisk tenkning.
Hallo, her burde varsellampene blinke! Hvit - upraktisk. Vadmel - varmt. Når skal en stresset småbarnsmor med hoppende hund kunne bære noe slikt? Derfor har den fine, hvite kåpen hengt på systua i to år, og ventet på kald, klar og egoistisk vinterdag. Fredag ble den omsider luftet - når man skal ut og spise middag med bunadstilvirkere i Tigerstaden, da er en kåpe med spilesøm og bunadinspirasjon perfekt.
Det beste av alt - den er like hvit i dag ( og Queenie har sagt seg villig til å overta den når fruen havner på pleiehjem, noe som trolig er ment som en kompliment)

6 kommentarer:

 1. Så nydelig!

  Tror du skal ta det som et kompliment fra dattera gitt.

  Jeg tok en lik en til min mor da jeg var ung. Hun fikk gullklokka i gave fra jobben. Jeg var vel maks ti år, og min første kommentar var "Den skal jeg arve når du dør". Jatta, hyggelig som alltid :)

  SvarSlett
 2. Nydelig kåpe, selv om jeg er superskeptisk til lyse klær. På bloggen min har jeg nettadresse til en butikk i nabolaget som heter Reinhekla. Der har de kjoler i ullstoff, og de er nydelige.

  SvarSlett
 3. Nydelig kåpe! Og nydelige plagg du har kreert! Og ikke minst, skriving etter min smak! Legger deg herved til i bloggrollen min, for deg vil jeg gjerne følge med på!
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Så lekker den var :-) Hvit kåpe har jeg hatt en gang, det var ganske artig. Den ble temmelig skitten uten at jeg i det hele tatt merket det, siden jeg stort sett brukte den i mørket... (ute om vinteren)

  SvarSlett
 5. Citten: ja, det er jo godt ment. problemet er vel mer at hun er å skråsikker på at jeg kommer til å bli supersenil og havne på hjem.
  Hanne: Jeg liker heller ikke lyse plagg, det er ikke helt forenlig med livet. skal sjekke Reinhekla, har hørt om den en eller annen gang før.
  Tone: Enig!
  Pia: Takk for det! jeg må visst også oppdatere bloggroll, ser det er mye nytt og spennende der ute, blant annet din blogg!
  Ragna: En av fordelene med mørketid?

  SvarSlett