mandag 4. januar 2010

Nytt år, nye muligheter

Fru Storlien har fylt et år!Det som skulle være en håndarbeidsblogg med fokus på strikking,bunad og broderi har blitt en skvaldreblogg hvor Fruen legger ut om både det ene og det andre. Men dere; sånn i anledning jubileet - er det noe dere savner? Er det temaer man burde bruke mer spalteplass på? Eller er det noe Fruen skriver om som får dere til å rive dere i håret i fortvilelse og klikke dere videre i bloggverdenen for aldri å vende tilbake? Imidlertid, hvis dere tror dette tyder på en voldsom opp- og innstramming, tar dere feil. Fru Storlien er som Fruen selv, opptatt av mangt og meget og med lett springende tankerekker ( dette vet Høvdingen alt om...)
Innspill og forslag mottas med takk og pene kniks i kneleddene,og som en kilde til inspirasjon!

For å sitere Woody under dagens leksekampanje: det er fint mamma, når du kommer med sånne forslag.Da må jeg tenke selv, men du har liksom sendt meg i riktig retning!(det får jo være måte på hvor direkte man skal være når sønnen skriftlig skal forklare hva det vil si at "hun må ta initiativet hvis noe skal skje")

7 kommentarer:

 1. jeg har lest bloggen din siden i sommer og liker godt dine humoristiske skråblikk på hverdagslivet.Fruen er en dame med humor og selvironi, og det kan jeg like.Jeg humrer meg gjennom blogginnleggene. Fortsett gjerne som før.

  SvarSlett
 2. Jeg besøker ofte bloggen din og syns du skriver fortreffelig.
  Jeg hadde blitt veldig glad for å se bilder av dine håndarbeidsproskjkter.
  Men ingen must..........kommer til å fortsette å lese bloggen din i 2010!

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 3. Kjære fru storlien
  Du kunne skrevet litt om verdags sex
  Hilse fru lille

  SvarSlett
 4. Anonym: Takk for det!
  Linetoppen: jeg skal ta meg sammen der, men nå har det vært mye svare stakker og kjedelig bunad-innmat og det er liksom ikke så stas å vise...
  Fru Lille: Gjesteblogger?

  SvarSlett
 5. Jeg synes ikke du skal endre på en tøddel.
  Jeg koser meg veldig med bloggen din.
  Gratulerer med fyllte 1 år!

  SvarSlett
 6. GRATULERER med jubileet!!! Synes bloggen din er finfin jeg - faktisk så fin at jeg har nominert deg hos ForeldreManualen. De har en årets mammablogg-konkurranse pågang og jeg nominerte deg i en selvoppnevnt kategori. Sjekk ut foreldremanualen.blogspot.com om du ikke allerede gjør det :)

  Ellers; Bloggen din er finfin, eneste jeg kan ønske meg er at du skriver mer og mer og mer!

  KLEM

  SvarSlett
 7. HKH: Takk!
  astridVU: tusen takk, nå ble jeg glad! jeg skriver gladelig videre, om alt og ingenting.

  SvarSlett