tirsdag 12. januar 2010

KveldsjobbFør jul var familiens damer på luftetur med innlagt stopp i garnbutikk hvor Queenie fikk velge mønster og garn helt selv ( nesten). Avtalen var klar, klinkende groklar faktisk; det ville ikke bli strikket en maske før i romjula og det ville ikke bli strikket en maske i det som er definert som arbeidstid -når huset er tomt for Høvding og de søte små og det er lyst ute.
På bildet ser dere vesten, og nei, den er ikke modellert til huggestabbe. Den er kort og trang. Skinny 'n' skimpy som de sier i Junaiten. Og Queenie er strålende fornøyd. Nå er skjørtet på pinnene, med samme strenge regler for når det skal strikkes. Det hindrer ikke frøkna i å måle strikketøyet både morgen og kveld...

4 kommentarer:

 1. Lekker. Både mønster og farger. Så gode valg. Datteren din er kjempeheldig!

  SvarSlett
 2. Tror jeg kjenner igjen mønsteret, Dale? Kjempefin med tradisjonelt mønster på en litt ny møte. Tidløst men samtidig litt nytt. Kjempefint!
  Så flink du er å være strukturert med dagen din!!
  Lykke til med skjørtet!
  Kjempekjekt å se litt bilder av produksjonen din!
  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 3. Skinny`n`skimpy - der lærte jeg noe nytt...
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 4. Eirin: Takk. Hun har fått masse skryt på skolen, så det kommer vel en bestilling elelr to etter hvert.
  Linetoppen: ja, Dale! jeg er egentlig ihuga Raumastrikker, og føler meg som en sviker når jeg strikker dale sin Vossavariant som avviker noe. Men, det var denne hun ville ha. jeg er ikke like struktrert bestandig, men later som ovenfor barna.Og haha, du ønsket jo å s eflere bilder så nå skal jeg ta meg sammen!

  Pia: Masse fine uttrykk i Junaiten!

  SvarSlett