mandag 16. november 2009

Skal du brodere bunad? Eller har du lyst til å lære å sy?

Fruen holder kurs. Før hvert kurs er hun kvalm og angrer som en hund på at hun har sagt ja enda en gang. Og så starter kurset, og så går det egentlig ganske bra? Tror jeg, tra-la-la...Nå begynner kursene for våren 2010 å bli klare, så her følger en liten oppsummering av hva man kan undervises i av Fru Storlien:
Søm av kvinnebunad; broder eller monter. Kveldskurs i Oslo og Asker.
Søm av kvinnebunad, unntatt Vestfoldbunader: Søndag 7. og 14.februar, Nøtterøy
Vesker av gamle klær: Helgekurs Oslo 19 - 21.mars
Symaskinens gleder, nybegynnerkurs: Helgekurs Oslo, 16. - 18. april.

Interesserte kan selvsagt kontakte Fruen på epost for informasjon, eller klikke seg inn på hjemmesiden til Norges Husflidslag, og så fortsette mot fylkeslag/lokallag/lokale kurs. Sees?

NB! Kursene er ikke lagt ut på nett ennå...Eventuelle spørsmål kan besvares her, og dere skal ikke se bort fra at kursene vil bli nevnt på nyåret også!

5 kommentarer:

 1. Oooo, skille så gjerne vært med hvis du bodde litt nærmere Bergen;)
  Takk for hyggelig hilsen hos meg, blir så glad! LIkte meg her hos deg, du er en artig dame tror jeg:) Snakkes! God natt! Og god bedring til dere!:) Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Vekommen hit - alltid stas med nye lesere! Hva angår kurs i Bergen så tror jeg dere er godt dekket av husflidsdamene der?

  SvarSlett
 3. Næmmen, næmmen - skulle man slengt seg med og rett og slett lært seg å sy av sjølveste Sydama Her Self? Også kurs i Oslo da gitt... Det står nybegynner, men mener du da at det også er for oss ny-ny-NYbegynnere? Gurimalla, det hadde vært stas det - dobbeltstas faktisk; Lære og sy, men også å møte deg! Veskekurs også, sa du? Må nok ta nybegnnerkurset først ja....

  KLEM

  SvarSlett
 4. Dette er for rene nybegynnere! Du må ha symaskin, helst med bruksanvisning, og lyst til å skape. Med tanke på hobbyrommet ditt burde dette være overkommelig!

  SvarSlett
 5. Hei,

  Leter litt rundt på nett etter bunadskurs i Oslo, og dumpet over dette innlegget. Ser at kurset du skal holde er fullt, men du vet kanskje om andre som holder kurs? Kan man sy hvilken som helst bunad på disse kursene?

  Stormel

  SvarSlett