tirsdag 24. november 2009

Livet og lykken


Det har vært en hektisk høst. Mye jobb, mye sykdom og en Høvding som har reist noe mer enn planlagt i jobben. Det må sies at vår kjære Høvding ikke er av typen som takler en 9-4 jobb spesielt bra. Litt reising og fart må til.
Da man i et tidligere innlegg stilte spørsmål ved hva som er mest slitsomt av å ukependle og å være hjemme, var det i full visshet om at pendling og lange arbeidsdager også er kjedelig og at det blir mange dager borte fra hjemmet. Det Fruen inni mellom savner, er muligheten til å ha hele arbeidsuker. Å ha tid sammen med de søte små er en gave, de er det viktigste i livet. Men likevel, det hender jo man savner muligheten til å være flinkis på jobb, alltid kunne stille opp og yte litt ekstra istedenfor å alltid ha hjemmets ve og vel i bakhodet.
Fordelene med å ha en reisende Høvding er mange, blant annet kommer han nå hjem ved ukeslutt og er full av virkelyst etter stille hotellkvelder. Vi har derfor vært jevne på Ikea, huset har blitt mer eller mindre ommøblert, hagen er strøken og ja - livet er egentlig ganske ok!

4 kommentarer:

 1. Sånn er det med Prinsen min også, når han kommer hjem etter 2 uker i Nordsjøen hiver han seg rundt og fikser og ordner her hjemme.
  Det som er xtra flott med de 4 ukene hjemme igjen, er at han vier utrolig mye tid til barna våre.
  Noe som gjør at jeg får et lite pusterom igjen også!
  Men jeg forstår veldig godt hva du mener om det å kunne være skikkelig "flinkis" på jobben - det er nok en utfordring med mannen borte og det å jobbe hjemmefra...

  SvarSlett
 2. Heisann! DET var en fristende setting. Mon tro om mrT er klar for pendlertilværelsen igjen?

  SvarSlett
 3. HKH: Det kan jo hende at jeg ikke er så strukturert som jeg burde vært også...
  Sulvis: Evig solskinn i mitt sinn!
  Husmorvikaren: Høvdingen passer rett og slett ikke til kontorjobb og ensformige dager, da blir han lettere stresset. Så ja, i perioder er det ganske fint! Jeg får masse tid med ungene, fri disposisjon over fjernkontroll og kan rydde når jeg vil!

  SvarSlett