fredag 20. november 2009

Strikkegleder

Det ble kjøpt litt garn i London. Hvis man nå var litt organisert ville man vel pent strikket seg gjennom det eksisterende lageret før de nyeste godsakene havnet på en rundpinne, men så organisert er man altså ikke. I løpet av den siste uka har to nøster Debbie Bliss wool 'n' silk blitt et skjerf. Ikke av de lengste, men det er jo slett ikke utenkelig at Queenie har behov for litt mer halsvarme nå som det lir mot vinter.

Siden det gjerne strikkes i bil, på tog og på buss hender det at man ender opp med et stk møkkete garnnøste. Disse tider er nå over. Fruen har shoppet, og hvis andre der ute skal ha en slik hendig sak til oppbevaring av garnnøster i, anbefales Wallas verden.
Fruen liker å handle på nettet, men ekstra stas er det jo når man etter endt betaling kan traske bortover en vei, over en annen og svinge inn neste vei og hente moroa!

5 kommentarer:

 1. Takk for sist!
  Ser man det ja, der henger den så fint med det lekreste ganr.

  Jeg hadde heller ikke hørt om at jordskokk var spiselig før jentungen kom hjem med en hel bærepose. Vi laget ingenting av de. Det løste seg ved at tiden gikk og jordskokkene gikk tilbake til naturen.

  Ønsker deg en fin kveld.
  :)

  SvarSlett
 2. Smart sak det der! Her i huset ligger det en mystisk gjeng og venter på meg i en kurv. Blanding av alt mulig rart fra de siste årene av garn. Jeg mistenker at det blir mange som får pannebånd herfra i år. Nå SKAL nemlig den bunken reduseres!

  SvarSlett
 3. Sånn nøsteholder trenger jeg, også!
  Den var både praktisk og fin. Dårlig organisering her også...hihi...det går etter lystmetoden. Men alt blir ferdig tilslutt!
  Lekkert skjerfm garnet ser nydelig ut, bløtt og deilig.

  SvarSlett
 4. Åh, den var jo genial! Sånn skulle jeg også hatt :-)

  SvarSlett
 5. Ragnhild: det kommer bilde av den i skikkelig bilbruk etterhvert - det blir bedre!
  Husmorvikaren: Pannebånd er kjekt. jeg strikker dem noen ganger med knapp og knapphull - da kan de reguleres.
  Hvorfor ikke: Her blir kanskje ikke alt helt feridg...det hender jeg rekker opp og strikker nytt. ikke alltid så lett når jeg stort sett strikker etter innfall og egene ideeer!
  Ragna: jeg er veldig fornøyd. pen og praktisk, det liker jeg.

  SvarSlett