mandag 30. november 2009

Julepynt og juleglede

I Barndommens dal pyntet vi til jul lille julaften og jula varte til trettendedag jul. Syvarmede adventsstaker i vinduene var noe en og annen nabo hadde, og noe mor mente ikke var toppen av smak og behag.
I helgen ble julelysene tent i veien vår, det er elektriske adventsstaker i vinduene og Fruen føler forventningspresset om pynting. Før om årene har vi sluppet tidligpynting av den enkle grunn at Woody som er familiens juleglede, må få feire bursdag før jul uten at mor skal sitte med hjertet i halsen og se horden av gutter svinge seg i julepynten. I år blir det bursdagsfeiring annet steds, og Queenie mener derfor vi bør gjøre som andre oppegående mennesker og sette i gang med pynting.
Vi får se, kalenderen kommer opp i kveld,og til helgen skal vi bake. Siden det kommer 22 unger på juleverksted her neste tirsdag bør det kanskje være et snev av jul i stua innen den tid. De broderte juledukene tror Fruen vi venter med til det er ordentlig jul...

4 kommentarer:

 1. Ser for meg parogtyve gutter skyhigh på sukker vikler seg inn i dyrebar julepynt! Hehe..

  På bloggen min ligger det en liten ut/oppfordring til deg, om meningsfull blogging i den søte førjulstid.. om meningsfull gave.

  http://mykstart.blogspot.com/2009/11/gi-blod.html

  SvarSlett
 2. Jeg er så sær at jeg har stått imot presset med elektrisk adventstake i alle vinduer. Her finnes ingen slike, men adventstjerne har vi. Dessuten adventstake med 4 stearinlys.

  Har ikke en lysende julenisse i plast i hagen heller ...

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke pyntet ennå :-) Synes heller du skal ta deg en tur på spa jeg! Ta med deg høvdingen din...

  SvarSlett
 4. May: huff ja, det kunne blitt en skjellsettende opplevelse. Nå er jeg klar for å gi blod, håper de vil ha meg og blodet mitt.
  Synline: Ingen plastnisser eller jødiske syvarmede staker her heller. Bra det er flere av oss!
  Ragna: God ide, må bare få ham hjem først.

  SvarSlett