onsdag 29. april 2009

Pølsesangen

Vi har oppdratt våre barn godt hva angår musikk. Tiden med barnesanger er for lengst over, og det går mer i retning av Queen, Abba, Elvis og selvsagt også noe nyere musikk. Barna vil gjerne vite hva det synges om, og stort sett går dette greit - gutt vil ha jente, jente vil ikke ha gutt, hjertesmerte, og forhåpentligvis happy ending. Alternativt jente vil ha gutt, men noenlunde samme hendelsesforløp.
Men da Bohemian Rhapsody brølte ut i bilen, og to små lurte på hva dette handlet om, ble fruen noe usikker. Heldigvis kom Freddie Mercury akkurat da til linjen sparing his life from a last sausage. Man grep dette halmstået og tolket friskt: Det er om en liten gutt som er alene hjemme og spiser pølse. Med tanke på at det også synges mamma mia, mamma mia, mamma mia gikk denne forklaringen rett hjem.
To dager etter kom Høvdingen hjem og lurte på hva i huleste de søte små ville høre når de satt i baksetet og forlangte pølsesangen...

6 kommentarer:

 1. Hi, hi....
  Har mer en en gang tenkt at disse små burde utstyres med ordbok og bruksanvisning for ord og uttrykk:-)

  SvarSlett
 2. God ide - kanskje en barn-voksen ordbok?

  SvarSlett
 3. Og DER! fikk jeg dagens beste latter! Bortsett fra Fjordland som er litt uheldige med radiospottene sine om dagen: "VinglePetter presenterer dagens Fjordland..." Tada! I dag som i går: skinkesteik! Det var kanskje ikke det som fristet mest akkurat i disse svinepestdager. Uten at det hadde det ringeste med innlegget ditt å gjøre... Fnis.

  SvarSlett
 4. huff ja, Fjordland. De har nesten like elndige reklamer som Fjordland! Jeg fatter ikke at noen vil kjøpe produktene deres etter å ha hørt reklamene.

  SvarSlett
 5. Hehe,dette var en lattervekker!

  Snublet tilfeldig over bloggen din,og synes du hadde mye fint og morsomt her!

  Heidi

  SvarSlett
 6. Takk! Hyggelig at flere kommer innom!

  SvarSlett