søndag 5. april 2009

No ser eg atter slike fjell og dalar


I mangel av actionfylt og oppdatert påskestemning av nyere dato trår vi til med en liten hilsen fra lykkelige dager da det var helt topp å ake ned dobakken på hytta.
Vi stapper og stuer bil i morgen og setter kursen mot barndommens dal, for noen fredelige dager på hytta med Kurer reiseradio, slitent Monopolspill fra mormors barndom og andre attraksjoner. Det blir skiturer, vannhenting, strikking ved det største vinduet, kanskje kommer påskemåren, og helt sikkert blir det litt vin på kveldene.
Vi er heldige som har familiehytte , og ekstra heldige er vi fordi eldste generasjon eiere har innsett at vi ikke synes det er livet og lykken å sitte der med dem i påskeferiene. De kan være der før og etter påske, og vi vet alle at vi familieforholdet er godt selv om vi ikke klemmer oss inn på hytta alle sammen samtidig

4 kommentarer:

 1. så deilig å vite at man ikke trenger ha en krampaktig hyggelig påske med all familien tilstede - hvor man får lettere plasse i høyden enn ved siden av hverandre...
  God Påske ferie foresten, jeg for min del skal ha asfalt påske!

  SvarSlett
 2. Åååå (dåner av misunnelse..) Familiehytte står på ønskelista mi også, men er stygt redd for at vi må stå for den sjøl! Og det skal vi få til!! Skal bare betale ned noen lån først.. GOD påske til dere!

  SvarSlett
 3. God tur! jeg håper det er nok snø i do-bakken :-)
  Godt når man kan være avslappet og ikke sånn stiv i smilet og så-hyggelig-vi-har-det-nå-dere!

  Her er det god bok og hagearbeid.

  SvarSlett
 4. Det ble en veldig passe påske - vi traff slekt og venner, og hadde mye tid bare vi. Snøen i dobakken var for råtten for soling, men hytteveggen gjorde nytten. Fruen har opptil flere nye fregner. Nå er det vekk med ski og frem med hagebøker!

  SvarSlett