onsdag 22. april 2009

Hot or not?

Før var fruen ei skikkelig jåle. Vi snakker smale skjørt, høye heler, sminke og pent tilbehør. Det var mens man jobbet i storbyen. Standarden har sunket et par hakk etter at arbeidsplassen ble flyttet hjemover. Det er flere år siden den lørdagen nabojenta trodde fruen var på vei til eget bryllup for å si det sånn.
Fruen jobber seg oppover jålestigen igjen, men ser at fallhøyden er stor. Queenie mener det er en belastning å ha en jålete mamma, så det gjelds å ikke ta helt av heller. Under forrige ryddesjau på systua fant fruen et svart skinnskjørt, smalt og knelangt. Det sitter som et skudd, og fruen føler seg fjong, kul og litt spennende. Hun har lyst til å ha fin jakke til, heftige sko og lebestift og drikke kaffe på cafe.
Spørsmålet er - er skinnskjørt helt galt? Er man superteit og en levning fra et annet tiår hvis skinnskjørtet blir luftet? Eller - kan man?

7 kommentarer:

 1. Fra kontorfronten bifaller bruk av smalt svart skinnskjørt. Absolutt! Med beskrevet tilbehør blir du "smashing".

  SvarSlett
 2. Jeg vet ikkehelt hva som er riktig i år. Men det høres hot ut, siden du spør så svarer jeg det. Hot. Go for it. :-)

  SvarSlett
 3. Da prøver jeg meg på skinnskjørt. Men det blir nok en tur til nærbutikken først, for å venne meg til tanken!

  SvarSlett
 4. Jeg er overbevist om at det blir hot! Synes du burde legge ut bilde :-)

  SvarSlett
 5. Jeg dukket opp på jobb i en skinnbukse som jeg bare elsket og kollegane mine hadde det veldig morro på min bekostning, det er riktig nok noen år siden!(nå var det da ikke en sånn sort trang en altså)
  MEN jeg synes du skulle gå for skinn skjørtet ditt jeg - blir HOT som bare rakker`n det!
  Det er jo dessuten stor forskjell på et skjørt og ei bukse.

  SvarSlett
 6. Jeg bifaller også skjørtet. Det er ikke mer enn to uker siden jeg leste at de svarte skinnskjørtene fra åttitallet nå er uutholdelig moderne igjen, og jeg tenkte på mitt überlekre, hanskemyke som ligger pakket i silkepapir i en koffert, og forbannet mitt forstørrede midtparti...

  SvarSlett
 7. Vi får se på det med bilde, jeg trivess godt som halvanonym.Men det ser ut til at skjørtet skal få luftet seg snart ja. Må bare grave fram riktig tilbehør først.

  SvarSlett