mandag 9. mars 2009

snøfte smith

Som nevnt for noen dager siden, fruen lengter etter vår og lettere klær. Selvsagt har hun vært ute og svinset i for tynn jakke. Dette går sjelden bra i begynnelsen av mars, og spesielt ikke når Q er forkjølet og gjerne klenger litt ekstra på mor.
I går var det bare å innse at slaget er tapt, forkjølelsen er her. En måned før allergisesong. Altså bare seg selv og dårlig påkledning å takke.
Huff! Nå går fruen i hi et par dager!

7 kommentarer:

 1. God Bedring da!
  En stor liksom eske med klenex er oversendt....

  SvarSlett
 2. Må innrømme at nynosk ikke er favoritt språket mitt å lese på altså :P
  Huff, god bedring! Håper du kommer deg raskt :)

  SvarSlett
 3. Au da, tynne jakker er farlig fristende. Jeg våknet med sår hals etter en tilsvarende hendelse, men sårheten gikk heldigvis fort over. God bedring!

  SvarSlett
 4. Heni,ramla innom via prinsessen så jeg tenkte jeg kunne legge inn noen ord. Først av alt,god bedring!Skjønner at du ble frista,var en tur innom H&M i går å så alle de fristende sommerklærne og har full forståelse for din "lettsindighet" i påkledning ja. Er liksom så lei av vinter og snø at jeg håper på at det er mulig å lokke sola ut hvis jeg tar på meg bikinien og legger meg midt i snøhaugen.
  Så forresten at vi har samme for håndarbeid. I hvertfall strikking,der har jeg helt dilla.
  Sov godt og bli bra snart:)

  SvarSlett
 5. Takk for alle ønsker om god bedring! Tynne jakker er gjemt i skapet og jeg henter ikke posten engang uten ulljakke og vettuge votter.

  SvarSlett
 6. God bedring til deg! Håper forkjølelsen er av det kortvarige slaget, tett nese er kjipe greier!

  SvarSlett
 7. HH: det drar seg til.Dessverre er det slik at matlysten friskner til først.

  SvarSlett