fredag 6. mars 2009

Klar for vår

Fruen vil ha vår! Det skal være sol og snøsmelting og lave sko! Det skal være tynne strømpebukser over hårløse legger og små draktjakker over tynne gensere!
Enn så lenge trøster man seg med en sånn kjole, plassert mellom tykk strømpebukse og lang kåpe. Kjolen fikk fruen av snille vevetante for mange år siden, og den er en schlager fra sekstitallet, fra KirstiAneVev, Gamlebyen, Fredrikstad.
Vi håper Q vil være like glad i gamle klær som fruen, og at hun rocker rundt i denne om 15-20 års tid. Selvsagt avhenger dette av at fruen skifter foret først - det begynner å bli lettere løent ( som de sier i deler av landet)
God helg! Nå skal neglene matches mot kjole, og så drar fruen på kafe for å samle krefter til en superfamiliehelg.

3 kommentarer:

 1. Ja, ein kan trenge litt ekstra krefter til ei superfamiliehelg... Eg hadde ei forrige helg, denne helga skal eg fokusere på meg sjølv! God helg til deg og!

  SvarSlett
 2. Den kjolen var rå lekker...
  Lengter mot vår her i Vestfold også. men den lar vente på seg har jeg registret..det snør nemlig!
  God helg!

  SvarSlett
 3. Det ble litt roligere enn forventet - Høvdingen tok med W og to kompiser på dagstur til et alpinanlegg. Q venter på venninne, Laika venter på et mirakel fra sin faste plass ved vinduet og jeg venter på inspirasjon til å kanskje bake noe.
  Kjolen er utrolig fin - men kort. Jeg synes den er skamløst snuppete, men tante er minst 10 cm høyere enn meg. Merkelig.
  Det snør her også, igjen.

  SvarSlett