søndag 29. mars 2009

Laikas helg i bilder

Det er helt ok å ligge i sofaen og krafse på fruens gamle Rørospledd, så lenge man holder seg unna det som skal bli en jakke til Q. Man kan gjøre seg riktig lekker og håpe på å blbi klødd på magen, foret litt eller bare få sitte på fanget.
Det er også helt ok å kjøre bil, og å hjelpe Høvdingen med å ha oversikt over møtende trafikk, fugler, hunder, katter, mennesker og livet generelt. Ekstra bra er det selvsagt når man plasserer seg slik som på bildet, og blir helt uunnværlig siden ingen andre har utsyn på bilens venstreside.
ps
Sofa er bare lov når hun ligger på pleddet, så hun blir gretten når en av oss sitter der. Og vi omplasserte henne raskt til baksetet i bilen.

2 kommentarer:

  1. Det ser ut som om Laika har det usedvanlig bra!
    Og at helgen har vært helt fortreffelig...
    Ikke minst ser det ut til at hun trives i bil - til motsetning fra min Lillepus, som dreit ned både meg og setene forran i bilen sist vi var på kjøretur!

    SvarSlett
  2. Laika er helt sjef. Høvdingen vokste opp med katten Sigrid, og hun trivdes definitivt ikke i bil. Det finnes noen historier der om sovepiller, angstanfall og andre begredeligheter.

    SvarSlett