fredag 27. mars 2009

Pakke til tur

Fruen pakker tursekk for Woody som skal på speidertur og sove i lavvo. Huskeliste er printet ut, og følges, om ikke slavisk, så ihvertfall sånn noenlunde.
De skal ha med: brødmat, varm drikke, middag til bål, bestikk, kopp, skål, ekstra sett med ullvotter, ullsokker, ullundertøy, fotposer, undertøy, lommelykt, dorull, aviser til skotørk, speiderskjerf, sovepose, liggeunderlag, kniv, snøbørste, ullskjerf, godteri. Dette i tillegg til alt de skal ha på, i kronologisk rekkefølge ( dere skal få slippe detaljer, men det er mange, mange lag)
Fruen skulle ønske at det står på lista hvor langt de skal gå.
Fruen vil også gjerne vite hvor mye tid lederne har satt av til spising, med tanke på at det er fremmøte kl 19 i kveld og henting kl 10 i morgen. Innenfor denne tiden skal de gå fram og tilbake, pakke ut, spise middag og godteri, sove, våkne, spise, pakke sammen og komme tilbake til oppsamlingstedet.
Med tanke på egen speidererfaring holder ikke tidsskjemaet - fruen regner med å gi Laika tørre brødskiver med salami til middag i morgen. Mest sannsynlig kommer skivene tilbake, mens pølser og godteri blir spist.
Men hallo - middag? Kunne de ikke bare skrevet pølser?
Fruen mistenker at listen er kopiert fra de eldre speidernes helgetur...
oppdatert:
Han kom hjem med to brødskiver og to pølser, og hadde spist godteri og en pølse. Dette kombinert med lite søvn medførte en ganske ilter gutt utpå dagen. Men moro hadde det vært!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar