onsdag 4. februar 2009

New YorkFruen har et litt blandet forhold til New York. Dels stortrives hun der fordi det er så avsindig mye å se og oppleve, men samtidig er det vemodig å være der siden det var det siste stedet hun var sammen med søsteren sin før hun døde. Plasser, bygninger og opplevelser tar henne år tilbake i tid, til da hun fremdeles var en ubekymret lillesøster. Spesielt sterkt var det å vandre døgnvill nedover Broadway og plutselig stå foran Flatiron Building, som storesøster synes var det flotteste av alle New Yorks bygg.
Men, fruen har også vært der med Høvdingen for å besøke god venninne og mann som bodde på Manhattan ( av egoistiske årsaker er fruen glad for at lucky nå bor atskillig nærmere...)


Denne turen har vært et rent kjæresteprosjekt, mye hygge, god kaffe, god mat, god tid, masse gåing ( og heldigvis ukeskort på subwayen - da det er bedre å ta subben enn å subbe gatelangs!). Bursdagsmuffins fra Magnolia Bakery, fin veske fra Macy's, garn, klær og bøker. Og litt sminke og sånn selvsagt... Obamaeffekter til de søte små, og kampanjetips til Woody som planlegger en karriere i norsk topp-politikk.

Og poff så var det over og vi er hjemme igjen. Lystige Laika fotfølger Høvdingen, Woody er småsyk og Queenie har intense voksesmerter, vaskemaskina rusler og går og vi voksne vil gjerne legge oss. Må bare henge opp klær først...

4 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en fatastisk tur. Du er herved ivitert til lunsj og kaffe på min første fridag som er mandag til uken. Da bare mååååå jeg høre mer......hilsen R56

  SvarSlett
 2. Hei! Da jobber jeg, og sprer mitt upedagogiske budskap på en videregående skole...Ellers sitter jeg jo stort sett hjemme og syr!

  SvarSlett
 3. Så hyggelig med et "kjæresteprosjekt", det er et ord jeg kjenner jeg fikk sansen for. Skjønner godt at det må ha vært litt vemodig for deg. Ellers må jeg si at New York har seilt opp på 10-på topp lista over ønskede reisemål!

  SvarSlett
 4. New York er fantastisk. Også er det en sånn by man kjenner seg igjen i siden man har sett så mye derfra på film / tv eller lest om stedene.

  SvarSlett