torsdag 26. februar 2009

Små prosjekt

Hva har skjedd? Fruen hadde alle intensjoner om flittig bevisføring av produksjonen på loftet, og så er det nesten bare skvalder om alt mulig annet her . Ikke bra. Det kan jo virke som om fruen tilbringer all sin tid på kafe/ kikkende tomt inn i klesskapet eller andre uøkonomiske aktiviteter. Det er ikke tilfelle! Så, for å bevise at det er en viss produksjon her, følg med:
Lue, kanskje til en frue, eller til et mindre hue....Minuset ved å strikke uten oppskrift og med stor tro på egen hode-diameter er at ikke alt passer så bra som det kunne gjort. Heldigvis er det barn i nærmiljøet som alltid har plass til en ekstra lue i skapet. Modellen er uttenkt fordi fruen alltid blir kald i nakken...


Og - kjolen til Eva. Den mangler håndsøm, og fruen mangler en sylampe ved tv-en! Men nå begynner perlene å komme på plass. Det skal være tre rader rundt halsen og nederst på ermene. men fruen er litt usikker på om det skal være perler eller et bånd nederst på skjørtet.
Dette er en eggeskallfarget fløyelskjole i sekstitalls empiresnitt. Veldig fin, veldig klassisk og veldig avhengig av det lille ekstra. Hva tror dere? Perler? Bånd?

2 kommentarer:

  1. Enten noen lyse perler i tillegg til de mørke der, eller et veldig diskret bånd.
    Nå ble jeg nostalgisk, og husker kjolen mamma sydde til meg: Trompetermer, empirefasong på kjolen, liten linningkrage. Dyp plommefarget med sølv/svart bånd på krage og ermer. Sukk og smil!

    SvarSlett
  2. Det høres som en lignende modell! jeg syr perler for harde livet, så det kommer snart nye bilder!

    SvarSlett