torsdag 5. februar 2009

Hjelp!

Woody har holdt fruen med selskap i dag. Vond hals og diverse andre vondter slår ut for fullt når mor kommer tilbake til hverdagen. Det jobbes litt, bygges Lego, snakkes og egentlig er det ganske hyggelig. Vaskemaskina har ruslet og gått i ett siden vi kom hjem - det blir en del skittentøy og diverse vintage-kupp som skal vaskes.
Så nå trenger fruen litt hjelp. Strykebunken var vekk ved avreise sist torsdag, men nå er den stadig stigende og det er lenge til tirsdag. Er det noen der ute som har gode tips om hva man kan se av film / tv mens det strykes?
Forslag mottas med takk, og det minnes om at dette er en gylden anledning til å se lettere underholdning - saklige debatter er utelukket, i likhet med asiatiske filmer!(Undertekster lar seg dårlig kombinere med andre aktiviteter!)

2 kommentarer:

  1. Her har du blitt nedrent med tips, ser jeg... Har du sett Samantha Who? Det er lettvint underholdning. Enn gamle episoder Criminal Minds? Der løses mysteriene så kjapt at det hele blir ustyrtelig komisk, men grei underholdning når man ikke har bedre å gjøre, joda!

    Selv har jeg en velkjent skoboks med mange episoder å se, men du er kanskje som 'alle andre' og har sett alt av Sex and the City før.


    Kommer det forresten mange "småreportasjer" i bloggen - fra USA-turen? Hope so!

    SvarSlett
  2. Ja, tipsene renner inn! Criminal minds er bra, god ide. Jeg har ikke den rosa skoeska, derimot har jeg en syk sønn med en Elvis-boks...kanskje stryke til Blue Hawaii?

    SvarSlett