søndag 8. februar 2009

Ut på ski, alltid blid


Det er så fint ute nå! I dag har hele familien vært på skitur, med kakao, niste og sjokolade fra New York. Queenie har et og annet å si om motbakker, men når snille Høvding sleper henne går alt mye bedre. Og når vi endelig begynner å kjøre nedover høres bare ellevill hoiing fra den yngste, avbrutt av astmatisk pesing fra Laika. Ikke fordi hun er syk, men fordi hun sliter seg fullstendig ut når hun skal hilse på andre hunder, smile til menneskene man møter, passe på flokken sin og helst være først i sporet.
Og hvis noen skulle lure på hvem vi ville stemt på hvis vi var amerikanske statsborgere - se under!


I morgen skal fruen være lærervikar på Design og håndverk. Til vår store overraskelse synes fruen at dette er riktig trivelig og selv om en pedagogisk karriere er helt uaktuelt er det hyggelig å omgås disse blide ungdommene med relativt jevne mellomrom. I morgen blir det ekstra stas, for da skal en god venninne være utplassert på denne linja. Og siden hennes veileder ikke er der i morgen, skal denne glade vikar være vikarierende veileder. Det kan bli en skjellsettende opplevelse!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentar i min blogg :)

  Her på strøket er det faktisk omtrent fem andre som heter Barbro, så det er en liten overflod. Du er dog den første i blogg-verden :)

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Det hørtes immari hyggelig ut med skitur, vi er syke vi og ligger i sengene våre med feber, så det blir dårlig utnyttelse av det flotte været og all den deilige snøen..

  SvarSlett
 3. Så fine vinterbilder! Til helga blir det skiturer for oss også! Da bærer det til fjells på vinterferie. Jippi!

  SvarSlett
 4. Skitur er fint! Og når det er så idyllisk er det nødt til å bli bra bilder - særlig når vi har fått oss et minikamera som veier 127 gram og omtrent får plass i en røykpakke!

  SvarSlett