torsdag 5. februar 2009

Bunad


Hurra! I kveld starter sesongens kurs i kvinnebunad. Fruen gleder seg, og ser at fire av seks deltagere er med fra forrige kurs. Vi regner med at de er fornøyd med opplegget, som går ut på at alle deltagere jobber med sin egen bunad og så veileder fruen. Mye, mye hyggeligere enn når alle syr det samme. Noen broderer, noen monterer og muligheten for sammenligning er lik null.
Vårens egoistiske prosjekt er avbildet over. Livet er ferdig, to av fire stakkehøyder er ferdig brodert, og dere skjønner da at to høyder gjenstår. Fruen gleder seg til å stille i Kvinnebunad fra Gudbrandsdalen 17.mai. i år.

2 kommentarer:

  1. Å, den er nå fin, den bunaden! Blå eller svart? Er veldig glad for min, som jeg fikk i konfirmasjonsgave. I det siste har jeg også fått sansen for Romeriksdrakta (det er vel ikke å regne for bundad?) men det hadde vært moro å ha en sånn også, siden vi nå har bosatt oss på Romerike. Men uten syevner som jeg er, blir det nok å kjøpe..:)

    SvarSlett
  2. Den har blå stakk og rødt liv. Ikke festbunaden, men en md lignende broderi. Romerike er også fin, men gruelig mye broderi...

    SvarSlett