tirsdag 10. februar 2009

Tid for ull


I dag har det vært kaldt. Fruen fant et par lett avlagte og veldig varme vintersko i kjelleren og de berget dagen. Og det har vært en lang dag! Skolejobb, middag med gjengen og så ganske intens utplukking og sortering av en styrtelig mengde fine bilder til noe som forhåpentligvis blir en bok etter hvert. Vi krysser fingre og kalde tær, og håper på det beste.
Men mest av alt har fruen lyst til å sitte og strikke, med en varmende Laika på fanget. Det hadde vel strengt tatt vært på tide at det ble strikket en slik setesdal-genser til eget bruk snart?
Ok, fargene ville vel fått de lokale entusiastene til å steile, men det er jo stas å spe på med litt restegarn innimellom. Uansett , Høvdingen bruker sin med ujevne mellomrom, far bruker sin med jevne mellomrom, Woody har vokst fra sin ( lurer forresten på om den er på utlån ) og Queenie vil vel helst ha en rosa variant med innslag av lilla.
Kanskje på tide å se nærmere på de lett innsvingede modellene fra Rauma... Man vil jo helst ikke ha de sekkete variantene, vil man vel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar