onsdag 28. januar 2009

Ut på tur

Kofferten er pakket, huskelisten gjennomgått, håndbagasjen er klar, og det er fruen også
I kofferten er dette skjørtet.( som ikke slår seg , det er bare sømbysten som er hakket smalere enn fruen ) Sydd i går av ullpledd fra Hansen og Dysvik. Hvorfor betale i dyre dommer for metervare når samme kvalitet selges på opphørssalg en etasje lenger ned? Ja, man kan lure. Enda blidere ble fruen da hun i en skuff fant en god rest av en bunadbånd, som skjuler opplegget helt perfekt!
Disse båndene er så fine, så fine og bør absolutt brukes til mye mer enn bare bunader. Målet er å bruke opp en del av lageret i løpet av året ( for å kunne kjøpe nye selvsagt)


Denne blir også med på tur. Alpeluen er fremdeles vid, men siden fruen er nyklippet er håret fyldigere enn normalt. Det er derfor håp om at den holder seg oppe.
Den hvite kjolen som kunne blitt ferdig satt ikke så fint som den burde gjort. Noen ganger er det et stort minus å være lavere enn gjennomsnittet selv om man langt fra er en pygme. Imidlertid viste kjolen seg å være bortimot perfekt til barnevakten, så etter noen små justeringer får snille Eva ny kjole.
I fruens håndbagasje ligger strikketøyet påbegynt, men såpass ferskt at det kan erstattes i tilfelle rigide tollere. I høvdingens håndbagasje ligger en Ipod. Jaja, vi har vært gift noen år...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar