onsdag 21. januar 2009

TV-strikking


Tv-strikking er en undervurdert aktivitet....
Fruen har skjønt at man kan se atskillig mer tv hvis man gjør noe fornuftig samtidig, strikke, legge opp skjørt / bunadstakker, stryke skjorter, file negler og så videre. I går måtte vi følge med på innsettelsen av president Obama, og dermed satt fruen plutselig med en ferdig lue utpå kvelden. Oppskriften er en lett bearbeidet ( som vanlig ) Rauma-oppskrift, garnet er fra Rowan Yarns og kjøpt på Jimmy Beans Wool.
Problemet er at den ble litt vid og defor ikke kunne foreviges på melonen. Fruen er åpen for forslag om hvordan lua kan bli litt mer passe; hattebånd inni, sløyfe utenpå, ta afropermanent på fruen, evt sy ut ørene. Noen gode ideer? Det er ikke snakk om stort mer enn 1 - 2 cm, men det er nok til at stasen sklir nedover.

4 kommentarer:

 1. I tillegg så er det bra trim for øynene å se på TV mens man strikker fordi man flytter blikket nært-til-fjernt-til-nært-igjen. Nok en god grunn til å se på TV :-)

  Forøvrig er det jo in med luer som er vide! Fleece-bånd inni gjør den litt varmere hvis du absolutt må gjøre noe. Tror den hadde blitt søt med sløyfe på også...

  SvarSlett
 2. Øyetrim er et godt poeng!
  Fleecebånd er en mulighet, men det kan bli litt varmt. Får se gjennom båndlageret om jeg har noe som kan bli sløyfe.

  SvarSlett
 3. Nå avslører jeg vel hvor lite peiling jeg har, men et elastisk, tynt bånd burde kunne være til hjelp?

  SvarSlett
 4. Ideen er god. problemet er at det gjerne avgir avtrykk i panna - omtrent som en real badehette og det passer dårlig overens med kort lugg.

  SvarSlett