søndag 25. januar 2009

Helgehygge

Det har vært en fin helg. Her er det så mye snø at fruen får Narnia-assosiasjoner og venter å se heksa Hvit komme kjørende på veien nedenfor huset. De søte små har vært masse ute og lekt, høvdingen har vært masse ute og måkt og fruen har vært inne og gjort hyggelige ting.De to mønstrene er en gave fra en venninne av en tante, to av mange flotte mønstre fra 50-, 60- og 70-tallet. i løpet av helgen har tre kjoler blitt klippet. Den ene ligger fremdeles usydd, mens de andre to mangler glidelås, fald og eventuell pynt. Kanskje den ene blir med til New York?Noe som definitivt blir med til New York, er dette strikkeriet. Fruen hadde igjen et og et halvt nøste av Rowan natural silk aran etter alpelua og holder nå på med en liten hals etter eget hode.
To hele riller, en halv rille, to hele, en kvart. Hvordan avslutningen blir er ikke endelig bestemt. Veien blir som kjent til mens man går

2 kommentarer:

  1. Så heldig du er som har snø, jeg savner det litt nå som jeg er i England og det har regnet i hele dag.
    Kjolemønstrene du fikk ser fine ut, du kommer vel til å legge ut det ferdige resultatet på bloggen? Det håper jeg i hvertfall!

    SvarSlett
  2. ja, det kommer nok bilder etterhvert. Jeg ble veldig glad for mønstrene, de har bedre passform enn dagens snittmønster, og så blir det ganske retro men med moderne stoff.

    SvarSlett