onsdag 30. oktober 2013

Mer enn ti ting?


Eier du mer enn ti ting eier tingene deg...
Men hvor skal man begynne å rydde? Og hva kan fremstå som fullstendig unyttig i dag og grunnleggende essensielt i morgen? 
Dessuten ( forteller jeg meg selv) skal systuer inneholde litt av hvert og enda mere til. 


12 kommentarer:

 1. Ikke bare systuer tenker jeg, men hjem med en variasjon av ting formidler historier om dem som bor der.

  SvarSlett
 2. Jeg er enig med Åshild. Det skal synes at vi lever og at vi har levd.

  SvarSlett
 3. Jeg har så mange ting med en historie, og de eier meg på en måte, men de er en del av livet også! (og idag fant jeg 4 vinglass av de vi samler på på tilbud, og da ble de med hjem og blir en del av familiens historie. Og jeg har måttet rydde i skapet for å få plass...) Jeg sliter med hvor jeg skal starte ryddinga, og så en bunke blader idag som skal ut iallfall!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ting har historier, og minner. Og så lenge vi ikke skal flytte kan det meste bare stå der det står, synes jeg da. Og glass på salg er alltid lurt å ta med seg.

   Slett
 4. Jeg eier mer enn ti ting. Det er jeg sikker på...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, du har jo ganske nettopp flyttet ( i den store sammenheng). Det er jo ellers en gylden anledning til å hive ut litt av hvert.

   Slett
 5. Ca ti millioner ting... I allefall på syrommet;) Har nettopp begynt å rydde der. Mareritt! Jeg er egentlig ingen samler og er rimelig flink til å holde orden. Bortsett fra på syrommet. Jaja... Trenger nok noen dager på sortering der inne. Med tanke på at mitt framtidige syrom kun vil bli en sykrok i et rom som skal være både en liten ekstrastue og gjesterom...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg lurer på om vi skal omdefinere? Hvis det heter objekter og ikke ting...er ikke det mindre belastende for gjenstanden? Og lykke til med ommøblering!

   Slett
 6. Du skal ikke eie mer enn du kan få med deg opp i et bjørketre, var det en eller annen luring som sa...
  Her i gården er det nok tingene som eier meg, iflg. din definisjon....

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det lov å bygge en trehytte først, i den der bjørka...Eller er det hva du får med deg i en runde? Huff nei, det blir nok vanskelig uansett.

   Slett