tirsdag 8. oktober 2013

Skal det være et sykurs?


La oss si at du sitter og surfer og jakter på et passende sykurs. Et kurs hvor du kan bli venn med symaskina som står innerst og nederst i kottet. Og så finner du et kurs og tenker at JA, hurra. Dette er akkurat det jeg vil, her kan jeg lære forskjellig småplukk og jeg kan bli tryggere på å klippe, nåle og måle.  Fint, ikke sant?
Men hva ville du foretrekke:
Er det best med et intenst helgekurs, hvor man har tre timer fredag kveld og så seks timer lørdag og søndag? 
Eller ville det være like fint med fire-fem onsdagskvelder ( eller torsdager) hvor dere jobber i tre timer og så har du muligheten for hjemmearbeid og oppsamling av relevante spørsmål til neste uke?


Hva er best? Hva er lettest å flette inn i alt det andre som skal skje i løpet av en uke? Hvilken læremåte synes du er ideell, intensiv eller spredd utover flere uker?
Eller er dette egentlig to ulike kurs? Et spark-i-gang helgekurs og et mer grunnleggende kveldskurs?

Og hvorfor spør jeg om dette? 
Joda, det er på tide å planlegge vårens kurs og når har det vært helgekurs i såpass mange år at det kanskje er på tide å finne en litt annen vinkling? Kanskje...Eller kanskje ikke. 


3 kommentarer:

  1. Enig. Lurt å bruke flere uker , da får en gjort litt hjemme, og finne ut hva en egentlig trenger hjelp til.Så får en også mulighet til å gjøre et klesplagg helt ferdig.

    SvarSlett
  2. Takk! Her ble det størst stemning for kveld, mens det på afcebook var blanda meninger og litt helning mot helg. Da blir det begge deler. Jippi.

    SvarSlett