torsdag 24. oktober 2013

Seriøs bunadtilvirker


Tenk deg at du leverer bunaden din inn til en bunadtilvirker. Bunaden du er glad i, som du har hatt lenge og som du har tenkt å ha enda lenger...

Etter en ukes tid får du, sent en kveld, en tekstmelding fra damen som bearbeider bunaden din. Tekstmeldingen lyder slik :
Here comes honey boo boo
Ikke noe mer. Skal man svare? Er dette en invitt? Har sydama svelget knappenålene sine og fått fylt hjernen med små luftbobler? 

Eller har hun feilsendt en melding som egentlig var ment for sønnen? Sønnen som i likhet med mor og søster ble lett hektet på denne litt avskyelige men samtidig fornøyelige serien da vi var i USA i sommer...

Tenker du på at sydama kanskje gruer seg dypt og inderlig til du kommer for å prøve vest og knebukse? Og at den meldingen du fikk etterpå , "beklager, sendte til feil telefonnummer" heller ikke var på topp ti lista over kule ting man gjør en sen kveld? 


5 kommentarer:

 1. Føler med deg! Men det går nok bra! De fleste har forståelse for det (selv om de kanskje flirer litt bak ryggen din i et par uker ;-) ).

  Gjorde tilsvarende selv i vår. Jeg hadde tidligere på dagen kommunisert med en pappa i klassen hvor jeg var kontaktlærer (han var foreldrekontakt), via sms. Om ettermiddagen skulle gubben ut for å handle noe han hadde lett etter, og jeg sendte følgende melding til foreldrekontakten i stedet for til mannen: "Fikk du napp?" Heldigvis tok denne pappaen det med et smil og sendte tilbake et svar omtrent som dette "Det spørs hva som skal på kroken."

  Jeg var litt flau da jeg møtte ham igjen dagen etter, men som sagt, han tok det med et smil :-)

  Lykke til med kunden din :-)

  SvarSlett
 2. Det gikk bra. Heldigvis er det flere her til lands som synes amerikanske rednecks med overveldende kroppslyder er interessant underholdning.

  SvarSlett