torsdag 22. oktober 2009

Ufo uten små grønne menn

Fordelen ved å ha en puff med lokk i stua er at diverse håndarbeidsutstyr kan lagres der. Ulempen er at det som er gjemt også har en lei tendens til å bli glemt. Ved forrige opprydding fant man, i tillegg til en del odde og ukurante strikkepinner en påbegynt duk, en ferdig lue, en halv pose smørbukk-karameller og denne capen. Den ble påbegynt i sommer, som ideelt bilarbeid og har vært Sør-Norge rundt uten å komme i mål. Muligens forsvant motivasjonen da den viste seg å ikke bli helt som planlagt. Ved hjelp av konsulent Queenie ble det besluttet å strikke taggekant nederst, sette på perler og gå for en iøynefallende knapp.Når den nå er ferdig og alle tråder er festet ble den kanskje ikke så verst. Den passer ikke til Fruen, for liten, og ikke til Queenie, for stor, men vi skal ikke se bort fra at en annen ladyspire kan ha glede av den etter hvert.

5 kommentarer:

 1. Jeg skal beskrive den ved hjelp av 3-4 ord: Den Var RåLekker!

  SvarSlett
 2. Jeg har også en slik puff! Aldeles trappende full. Men uten karameller. Det kan jeg garantere. Slike prosjekter blir alltid fullført her i huset ;-)

  SvarSlett
 3. Denne ble jo skikkelig lekker. Den fortjente å få bli ferdig :))

  SvarSlett
 4. Så deilig det er når man finner frem slike prosjekter og får sluttført dem på en god måte!
  Ble veldig flott med spissene, perler og knapp, det gjorde susen!
  Synd den ikke passer deg, da...

  Rauma har godt garn, ja;)
  -og Iris er intet unntak: Superdeilig! Overraskende drøyt, mykt og varmt, og godt og strikke av, også. Jeg er så fornøyd at jeg kjøpte likegodt garn til en jakke til, lysgrått. Nydelige farger, de skifter liksom litt med lyset, om kvelden er den turkise mer grønnturkis:) Strikker på pinner nr 6, så det er jo gjort på en snupp!

  Så det bør fruen absolutt prøve!
  Strikkesmil fra Torunn;)

  SvarSlett
 5. HKH: Takk!
  Synline: jeg hadde sikkert hevet dem unna en gang ungene kom styrtende hjem og så glemt dem. Skjer uhyre sjelden.
  Citten: Takk! Tipper den går til en julemesse eller noe lignende.
  Hvorfor ikke: Jeg kunne sikkert plukket opp og forlenget den, men manglet motivasjon. Og ja, rauma er bra! Men siden jeg har solgt det i mnage år er jeg muligens litt partisk.

  SvarSlett