mandag 19. oktober 2009

En stygg opplevelse

Da Woody var liten sov han så lite som overhodet mulig, og de duppene han tok var spredd pent utover hele døgnet. På denne tiden var Fruen så trøtt at hun resirkulerte drømmer. Hun hadde altså gleden av å våkne med jevne mellomrom og tenke at dette har man da drømt før.
Her en natt hadde man en drøm man virkelig, fra dypet av sin sjel, håper man aldri mer må lide seg gjennom. Hvor sykt er det ikke, å drømme om Aune Sand? Vel hadde han noe mer nyvasket hår enn på diverse bilder i den kulørte presse, men likevel. Ikke bra. Fruen pusser tennene hver gang hun tenker på det. Ikke fordi han var så ekstremt tett inntil, men dette var likevel i overkant av hva man ønsker å ha i bakhodet. Sukk hjerte, noen drømmer om Espen Lind som synger hallelujah på sengekanten,det må være atskillig hyggeligere enn champagnetirader fra herr Sand?

5 kommentarer:

 1. Grøss og gru...
  Den siste urovekkende drømmen jeg befant meg i helt ufrivillig handlet om at jeg var i et badeland hvor jeg aldri kom ut av skliene, de bare fortsatte og fortsatte og attpåtil jaget jeg på et menneske i rullestol!

  SvarSlett
 2. For mine ører høres dette ut som et mareritt. Selv om håret måtte være nyvasket.

  SvarSlett
 3. Takk fru,for at du minnet meg på drømmen min om Espen..Herlig
  Hilsen fru lille

  SvarSlett
 4. å huttemegtu. Håper du slapp å stå naken på en øy og brenne klovnemaleriene dine....For det er noe av det mest absurde marerittaktige innslaget jeg noen gang har sett på tv. I regi av mister "Jeg syns jeg er et sex symbol til tross for manglende shampo og tannkrem" Mye kjekt å lese hos fru Storlien. Her må jeg slå meg ned og kose meg litt....TUDELU:)

  SvarSlett
 5. HKH: Ikke bra!
  Tone: Det var rett og slett ille, jeg følte meg skitten i flere dager.
  fru Lille: Jeg ville også heller drømt om Espen...
  Emmeline: Det slapp jeg heldigvis. Men da kunne jeg jo snudd min brede bak til herr Sand, og sluppet å se ham. Hadde kanskje ikke vært så dumt?

  SvarSlett