torsdag 11. juni 2009

Høvdingen - en handyhunk

Her forleden ringte en nabo på døra, med det mål for øyet å låne en skrutrekker. Høvdingen var bortreist, og fruen tok seg av saken. Hun er godt vant med en nevenyttig mann i huset, og syntes det var helt naturlig å spørre om nabo trengte flatt eller stjerne. Dette resulterte i et uforstyrret blikk, og det ultimate svar Er det så viktig a?
Det må sies at Høvdingen har et assortert utvalg av ting til å skru med, og fruen vet ikke hva en tredjedel er. For noen år tilbake stod en dremel øverst på ønskelisten, og ettersom fruen fryktet at dette var et lureønske googlet hun ordet før hun oppsøkte nærmeste jernvarehandel for å begå innkjøp. Det viste seg å være noe til å pusse med, og fruen returnerte til hjemmet med en de luxe-utgave som tydeligvis er spesiallaget for å lokke naive koner i luksusfellen.

2 kommentarer:

  1. Jeg skulle gjerne hatt en handyhunk om dagen, som jeg kunne hatt gående løs i kolonihagen min. Hvor får man tak i slike mon tro? På finn.no?

    SvarSlett
  2. Jeg tenker umiddelbart at en handyhunk er det best å ha enerett på, grunnet kjekkhetsgraden. En handyman derimot kan nok søkes opp på nettet.

    SvarSlett