onsdag 10. juni 2009

Dagens kulturelle innslag


Korpsspillende barn er slettes ikke dumt. Man får muligheten til å loppe seg heftig to helger i året, og man blir invitert på diverse musikalske arrangement hvor man treffer andre hyggelige og entusiastiske foreldre. Og når øvingen hjemme i tillegg er absolutt minimal er det jo egentlig ikke noe problem i det hele tatt. I kveld har man overvært sommerkonserten. Aspirantene dro til med en tankevekkende variant av We'll be together ( tror vi ) fra Grease, og hovedkorpset må ha kongerikets mest sprudlende dirigent. De startet sin del med en livlig versjon av SexBomb, og så kom slagerne på rekke og rad. Her snakker man Katie Perry, Alexander Rybak og et par moderne innslag fruen aldri hadde hørt om. Og vi som trodde Gammel Jegermarsj fremdeles var alfa og omega...

2 kommentarer:

  1. hm, det med korps har jeg også lyst til å være med på, mest av alt fordi jeg tror det er innmari sosialt, og fordi det ikke har vært dumt å lære en note eller to for ungene. Dette hørtes ut som en fin, fin kveld! Jeg har bare ett barn igjen som kan verves, skal tro om det lykkes denne gangen? Det er lov å leve i håpet!

    SvarSlett
  2. Det anbefales! Korps er overraskende sosialt både for barn og voksne og det er mindre arbeid enn vi trodde. to loppehelger i året og et par kaker i ny og ne, det er da ikke så ille?

    SvarSlett