torsdag 25. juni 2009

En skunk?

For et par år siden sluttet fruen å farge håret rødaktig, og er nå sånn passe gråmelert. På gode dager kan man passere som blond, og mennesker man ikke har kjent hele livet har en tendens til å tro at fruen er noen hakk lysere fra naturens side enn hva som er tilfelle. Særlig de fine stripene har blitt kommentert. Her en kveld bedrev fruen tid foran speilet på badet og fikk den gode idé å speile seg bakfra i sterkt lys. Sekunder senere oppstod sterk jamring. Det er ingen tvil om at man er stripete. Fruen synes hun ser ut som en skunk!
De siste dagene har håret blitt oppbevart i hestehale...

6 kommentarer:

 1. Fruen er ikke alene om å oppdage grå elementer i hårpryden ... det er en rar opplevelse, at fargen endrer seg - rart å bli eldre,jeg kjenner meg som 20, er jo slett ikke voksen!
  Men livet har kanskje tildelt meg litt flere erfaringer enn en 20-åring... :) nei, la håret falle, jeg er sikker på at du er flott som du er - evnt. gjør striper susen ;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei smukka..du har en flott hårfarge..men du vet at jeg du skal farge håret rødt. det passer mye bedre til personligheten din.. klem fra fru lille

  SvarSlett
 3. Embla: For å sitere en kjent forfatter - jeg forbanner tidens elv!
  jeg tar det med fatning nå, det var verre da det begynte å dukke opp sølv i luggen mens jeg var i starten av tyveårene.
  Fru lille: Hvis jeg får lyst til å farge håret rødt, kan jeg jo besøke en viss god venninne på jobb og se et prakteksemplar av rødtopp (ildtopp)vandre rundt.

  SvarSlett
 4. Hehe, jeg lurer på hvor mange grå hår jeg oppdager når jeg en gang slutter å farge håret rødt :-)

  Synes forøvrig at du kler den "blondgrå" ganske godt! Striper er forøvrig in...

  SvarSlett
 5. Du er sikkert fin som du er, og jeg kan trøste deg med at undertegnede også har en god del grå striper. Foreløpig toner man det ned, men hvor lenge skal man holde på? I veldig mørkt hår synes de grå så utrolig godt, så jeg er usikker. Alder er en pussig ting!

  SvarSlett
 6. Ragna: Takk! jeg trives med det, men var ikke klar over hvor stripete jeg var på baksiden! Du er jo fin med rødt hår da!
  HH:jeg er i utgangspunktet positiv til dette emd å eldes, men det er jo visse minus ved det også. Likevel - jeg regner med å være platinablond før fylte femti så det kan jo bli bra!

  SvarSlett