onsdag 3. juni 2009

Halvblodsprinsen


Den brystsvake sliter med arbeidslyst og motivasjon. Selv om man føler seg bedre, er fremdeles dagene lange og hodet tungt. Det spøker for gymnas-jubileet til helgen. Bittert når valget er kuttet ned til tre kjoler og fire par sko, men det er muligens ikke lurt å kjøre bil i fem timer når man mest av alt vil sove, sove, sove?
Det mest vettuge fruen bedrev i går, var å bestille billetter til premièren på Halvblodsprinsen.
Denne filmen har Woody og fruen ventet på både lenge og vel, og 15.juli kommer den omsider til Norge. Nå satser vi på at værgudene er med oss og mot Voldemort og at utendørsvisningen på Akershus festning blir helt - magisk!

2 kommentarer:

  1. Næmen, hadde det ikke vært for at du tross alt skulle kjøre, ville jeg straks ha anbefalt store doser Ibux eller lignende. Det pleier å funke for meg, i alle fall, når jeg absolutt MÅ.. Og det er dumt å gå glipp av en festlig anledning. Vi får sende deg varme tanker i stedet - kanskje det hjelper på formen? HP på Akershus festning er derimot en super trøst, tror jeg. Må jo bare bli bra, det! Hvilket minner meg på at jeg har lyst til å få med meg en guidet spøkelsestur til sommeren. På samme festning..

    SvarSlett
  2. Guidet spøkelsestur høres spennende! Jeg vil også, men da må nok Høvdingen være med og holde meg i hånda.

    SvarSlett