søndag 8. august 2010

I sneglefart


Woody kunne tenke seg å bli kokk. Dette tar han såpass alvorlig at han er villig til å smake på både det ene og det andre. Vi har derfor feiret bursdag med hvalbiff på menyen, han har ved flere anledninger kommet hjem med mengder av jordskokk, og kokebøker endevendes med større engasjement enn skolebøkene. I San Sebastian oppdaget han til sin store glede at man kunne kjøpe kremmerhus med nykokte snegler på havnen. Vi syntes to euro var vel anvendte penger, og lot gutten pirke i seg delikatessene. Han gjorde som Fruen sa; lukket øynene i det sneglen slapp taket og svuppet ut av huset sitt, og så gikk de ned på høykant. Men, man mistenker at sitron-sorbeten etterpå var like god, minst...

3 kommentarer:

  1. Ugh, det hadde jeg ikke spist. Men da han han i hvert fall si at han har spist snegler. ;)

    SvarSlett
  2. Vel ... jeg er så barnslig at jeg sier æsj! Samtidig er jeg mektig imponert over den kommende kokken. Dette må være et supert kokkeemne!

    SvarSlett
  3. Anita: Det smaker ikke så ille, bare man stenger ute hva de er ( sleipe små djevler)
    Synline: Han er steintøff på smaking av mat, jeg følger med som best jeg kan.

    SvarSlett