torsdag 13. mars 2014

sol, sol, sol


Jeg tror kanskje jeg liker våren aller best! 
Altså, sommeren er fin den. Da kan jeg bade, og se på sauer ( holder avstand altså, sauer er skumle klumper). Jeg kan snike is og det grilles over en lav sko både her og der. 
Høsten er også fin. Det går fremdeles an å bade, jeg kan hjelpe Høvdingen på jakt og det er fremdeles mulighet for litt grilling. Jeg er veldig positiv til ventepølser!
Vinteren ja, åh ja. Vinteren er fin. Ligge inne, foran peisen, på et skinn eller i en kurv. Ikke noe bading, ikke noe jakt, ikke noe forventninger til at jeg skal gjøre noe annet enn å dra flokken ut på tur med jevne mellomrom og varme senger på kalde kvelder. Jeg liker vinteren.

Men våren dere. Våren er best! Snøen smelter, det dukker opp alskens rare, fine, spennende og skremmende lukter overalt. Ja, jeg kan holde på i timesvis med å snøfte og grøfte og undres over hvem det er som har tråkket og trippet i min hage. 
Og den første salige rulle-rundt-opplevelsen ute, når steinene er bare og solvarme og jeg bare kan rulle og rulle og rulle mens matmor drikker kaffe og knipser bilder. 

Vet dere - livet er bare såååå bra altså!

Laikakooooz!

PS. Jeg ser det er enkelte som hisser seg veldig opp over brune klatter og visittkort i veikanten. Helt enig! Bæsj er æsj! 

3 kommentarer:

  1. Helt enig! Det er NESTEN sånn for oss mennesker også - riktignok ruller vi oss ikke på bakken, men følelsen - den følelsen av vår - er nok den samme... ;-)

    SvarSlett
  2. Vår er best, ingen protest!

    SvarSlett