torsdag 6. mars 2014

Dagens tips


Det hender jeg kler meg pent, tar på litt sminke og handler mat med handleliste i hånd og en plan i bakhodet. Jeg møter aldri noen jeg kjenner. 

Det hender også jeg ser ut som et takras der jeg planløst vandrer rundt på nærbutikken og rasker med meg slikt som kalles for. Da møter jeg mange jeg kjenner... Det er alltid umåtelig stor stas å stå der usminket, med hull i tåa på strømpebuksa og handlekurva fylt av ferdigpizza, søte kjeks og annet rask. 

Det aner meg at Høvdingen ikke ville reflektert over dette på samme måte. Det aner meg også at kvinner jevnt over bekymrer seg altfor mye om hva andre synes og tenker og føler. 
Derfor burde kanskje dagens tips være å ikke engste seg så mye og å slutte å konstruere skrekkscenarier i eget hode? 

Nehei du. Dagens tips er: 
Hvis du føler deg ensom- ta på deg noen lurvete klær, vask av sminken og dra på butikken. Jeg garanterer deg; du treffer menge kjente! 

5 kommentarer:

 1. Eller hvis du egentlig er syk, men MÅ hente ungene i barnehagen og handle litt mat. Da kan du være sikker på at du møter alle du kansellerte avtalene med den dagen..

  SvarSlett
  Svar
  1. Minner om den skrekkens dag hvor jeg etter å ha avvist to potensielle kunder fordi jeg ikke hadde tid møtte begge to på spinning.

   Slett
 2. Gode tips, både fra deg og dr.Didriksen ;-)

  SvarSlett
 3. Så sant så sant. Det slår aldri feil.
  God helg til deg!

  SvarSlett