fredag 11. mars 2011

det er vår!

Jeg liker denne tiden på året. Det er ikke altfor varmt, så fluer og mygg har ikke dukket opp ennå. Jeg sier det rett ut, jeg hater fluer i drikkevannet mitt. Ute er det veldig fint, det dukker gjenglemte skatter opp av snøen. Bare så trist at jeg og matmor ikke alltid er enige om verdien av det jeg finner. Jeg tror faktisk at den brødskiva jeg fant ved busskuret forrige uke var fullt spiselig. Hvorfor skulle den ellers ligge der og vente på meg?
Og inne, gjett om det er deilig å ligge på et solvarmt gulv og kjenne pelsen gløde. Det finnes ikke noe bedre her på jord. Eller, jo det gjør det...Det finnes solvarme sofaer også. Men der er det ikke plass i dag, for der ligger matmor og jamrer etter et ublidt møte med garasjeporten i går kveld. Jeg skjønner jo at det er vondt, men altså; Når man først har fått armer og hender kan man vel bruke dem? Hun kunne jammen ha tatt seg tid til å åpne porten helt. Da kunne hun sittet og sydd nå, og så hadde jeg hatt fri tilgang på solvarm sofa. Egoistiske kvinnfolk.

6 kommentarer:

 1. Så skjønn om morsom beretning fra en nydelig liten kompis. Og stakkars deg da - go bedring! Håpe du ikke blir helt blå og forslått.
  go helg!
  klem Bente

  SvarSlett
 2. Hahahah, fantastisk! :) Pelle er helt enig, forresten!
  GOD kveld i stuggu!

  Klem fra fru Perez med frue og hund

  SvarSlett
 3. Auda! God bedring :) ... så Lystige Laika tar over skrivinga inntil videre? ;) Hun gjør jo det med bravur og humor! Klem fra meg og pus.

  SvarSlett
 4. Akkurat som jeg skulle voffet det selv.
  Tenk, jeg vet at det ligger et fårikålbein under snøen.. et eller annet sted... men i mellomtiden må jeg grave litt kanskje jeg lukter det. Deilig med kramsnø... og mor har fått lekre nye skinnsko, akkurat som modern til deg Laika. jeg sleiker på dem og gjemmer sprettballen oppi dem ;-))))

  Hilsen

  Tommy the Poodle

  SvarSlett
 5. Bente: Det gikk ganske bra, mest forslått ippå hodet og det synes ikke.
  FruPerez: Laika elsker å være blog dog, jeg sliter med å holde henne unna tastaturet.
  Osloskånskan: Det går likar no!
  Embla: HUn stortrives, men nå er jeg tilbake med øm hodebunn og dyrkjøpt erfaring.
  Tommy:åh, nå ble jeg misunnelig. Jeg elsker fårikålbein! Matmor har satt nyskoene høyt, ærlig talt det er mange år siden sist jeg spiste sko. Laika

  SvarSlett