onsdag 11. mars 2020

I disse virustider

  

Husflidslag og andre frivillige organisasjoner utsetter årsmøter og annen aktivitet på ubestemt tid og  medlemsmøter og temakvelder avlyses. Noen avlyser kurs mens andre ser an situasjonen.
Slik nyhetsbildet er i dag er jeg lettet for hver avlysning som alle vitner om et viktig samfunnsansvar. Også vi som har generelt god helse og ikke befinner oss i risikogruppene skal huske at vi  noen ganger omgås mennesker som ikke har samme immunforsvar. Nå er det en tid for å vise hensyn, holde seg hjemme og ikke utsette andre for smittefare. Selv vi som ikke er i karantene vil oppleve at det blir mer hjemmetid og den tiden skal jo også fylles. Derfor vil jeg minne om at selv om det er hyggelig, lærerikt og givende å holde på med husflid i møter med andre mennesker i et lokallag ligger det også i navnet at dette er finfint å holde på med hjemme.

Hygg deg med et håndarbeid:  prøv deg på en teknikk du har latt ligge brakk en stund eller en helt ny og ukjent teknikk, gjør ferdig en ufo eller reparer en bukse. Rydd garnlageret, sorter strikkeoppskrifter eller legg en plan for høstens bunadprosjekt.

Og så sees vi etterhvert alle sammen, friske og fjonge.
NB. Jeg har redigert teksten. Årsmøter utsettes, de avlyses ikke.

2 kommentarer:

  1. Som pensjonist og uten noen samfunnsoppdrag så er det enkelt å holde meg hjemme. Så mange som mulig burde det.

    SvarSlett
    Svar
    1. Enig. For tiden bør vi holde oss hjemme ( jeg havnet forøvrig i hjemmekarantene så jeg har ikke noe valg )

      Slett