onsdag 18. mars 2020

till we meet againEn gang kommer vi ut av mørket igjen, Da skal vi ha inspirerende møter og gode kurs og glede oss over å kunne bevege oss fritt uten frykt for smitte. Inntil videre handler livet om å jobbe videre hver for oss, ta hensyn og vise omtanke. Kanskje er vi i full sving igjen fra høsten av, kanskje tar det lenger tid. Noen vil sikkert engste seg for å delta på aktiviteter lenger enn andre og noen er sikkert litt for raske med å komme tilbake til hverdagen.
Enn så lenge hører vi på nyheter og leser oppdateringer fra Folkehelseinstituttet. Jeg er uvant godt i rute før 17.mai og krysser av bunad etter bunad som prøveklar. I tillegg gleder  jeg meg over at den siste boken til Hilary Mantel om Thomas Cromwell kom i postkassa for to dager siden.

Jeg er akkurat ferdig med Alexander Kiellands Fortuna og jeg hadde helt glemt hvor glad jeg var i Kielland en gang i tiden, nå skal jeg lese mer.  ( etter the mirror and the light )
Kanskje er det slik at de bøkene som berørte oss i ungdommen bør leses om igjen når vi har blitt eldre for å se om de berører oss på andre måter. Kristin Lavransdatter  leste jeg først da jeg var 9-10 år og har lest den om igjen med jevne mellomrom siden. Det mest forstod jeg selvsagt ikke ved første gjennomlesning men hver gang jeg leser oppdager jeg nye sider ved Kristin.

Men først skal jeg jobbe noen timer til og gå meg en tur.

2 kommentarer:

  1. Vi har jo alle livet på vent for tiden. Jeg meldte meg på et lite broderikurs i Bergen siste helgen i mars og hadde gledet meg til det....Jaja, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves...

    SvarSlett
    Svar
    1. Det tror jeg hadde blitt et veldig fint lite kurs:) Jaja, vi satser på fine kurs til høsten.'

      Slett