lørdag 8. januar 2011

Oppussing


Mens noen pusser kjeller kan andre planlegge oppussing av FruStorlien. Bloggen altså...Selv om syrlige kommentarer fra de søte små den senere tid kan tyde på at Fruen burde lagt seg inn på egnet kursted for total renovasjon avventer vi denslags luksus til nærmere sol og sommer.
Romjulens  gode innspill på hvordan FruStorlien skal utvikle seg videre har ført til små planer, en ny kategori om broderi, og etter hvert - en litt annen profil. Man ser ikke bort fra at forandringene vil være til det bedre.
Ha en strålende helg, her pusses det. Forsåvidt en god unnskyldning for å ikke fortsette jakten på sygleden.

5 kommentarer:

 1. Oppussing og ny profil? jeg følger spent med! Liker den nye kategorien om broderi. Hyggelig å høre at jeg har inspirert - regner med at det var særlig kommentaren min da vi sto foran døren på Heimen husflid :) Håper virkelig du følger opp der. Vi trenger hjelp :)

  SvarSlett
 2. Nå så jeg litt nærmere på billedutsnittet. Der står det Fru Storlien gjør det ikke? Ny logo? Spennende!

  SvarSlett
 3. Å så spennende med oppussing på bloggen. Jeg har slike planer selv, men det er ikke på bloggen men hjemmesiden min. Passer godt med ny profil i det nye året. Venter spent.

  Takk for hyggelige kommentarer på bloggene mine.

  Klem <3

  SvarSlett
 4. Mammaogmer: Ja, det er din fortjeneste at den nye kategorien kom i gang! Takk for en hyggelig dag, og en god ide; noen ganger trenger jeg et spark bak for å innse hva jeg faktisk kan. Og det stemmer det med Fru Storlien. Etter to år er det på tide med en mer gjennomarbeidet logo!
  Eirin: jeg jobber, men det går litt sakte. Det å legge inn egen logo er sikkert ikke så avansert som jeg innbiller meg.

  SvarSlett