tirsdag 25. januar 2011

om å bevare magien


Det er i sannhet et mirakel at vi holder ut sammen. For i følge diverse amerikanske fjernsynsserier er veien til evig lykke innen husets fire vegger å innføre minst en månedlig date night, utenfor hjemmets fire vegger. Felles stillhet foran fjernsynet teller tydeligvis ikke-
Ved nærmere opptelling ligger vi atskillige år på etterskudd, og burde derfor jobbe intenst med å finne tilbake til magien som visst nok skal oppstå når man først har fått omplassert barn, sminket seg ( Fruen) og kommet seg ut av huset og inn på en egnet kafe. 
Heldigvis har vi det faktisk ganske bra slik vi har det, men en kaffe i kvartalet burde vi kanskje legge inn sånn for sikkerhets skyld?  

5 kommentarer:

 1. ligger atskillige år på etterskudd her i gården også:) Flere påpeker at vi må da skjønne viktigheten av å være sammen annet enn hjemme:) Men det er dette livet VI liker. Når det er sagt, barna våre er store nå og helger på hytta har vi innimellom...alene:) Hver og en må ta grep om sitt eget liv og feie for egen dør:) Såååå enig med deg, fru Storlien:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Felles TV-titting gjerne med et vinglass om det er helg, teller absolutt. Å organisere tid utenfor hjemmet krever planlegging og organisering. Å befinne seg sammen mannen i sofaen en kveld uten planlegging, det er godt liv.

  Hetty
  (som har kveldsjobbende mann, og defor oftest er helt alene i sofaen de fleste kvelder i uka)

  SvarSlett
 3. Vi trives godt hjemme og i hverandres selskap, og kanskje litt for godt. Datteren vår er bare to og et halvt så det sier seg selv at et blir mange hjemmekvelder, ikke er det så lett å få barnvakt heller. For et par uker siden spiste vi middag i byen rett etter jobb, og dro deretter på en utstillingsåpning der vi møtte venner og så fine bilder. Herlig. Ordentlig påfyll. Vi måtte hente Datteren tidlig, men bare de få timene sammen, hand i hand, var magiske.

  Det er ikke så mange timene som trengs egentlig. En kjapp lunsj sammen, bare vi to, er påfyll det også. magisk.

  SvarSlett
 4. Med tre tette små og lite barnevaktmuligheter ligger vi et halvt liv på etterskudd i så måte vi også. Fredagskvelder med gullrekka og litt vin har berget oss - litt fleip og litt sant...

  SvarSlett
 5. Trine: Det er jo så godt å bare slappe av hjemme innimellom. nei, vi får gjøre som det passer oss, ikke hva diverse amerikanske tv-guruer mener er alfa og omega.
  Hetty: Enig! Og når de er hjemme, da er det stas ( stort sett )
  MammaogMer: Det høres mer passe å gå etter jobb!
  Underveis: Gullrekka dropper vi, men vinglasset på fredag er godt selskap. Og, det er dette med balansen da, jeg blir mest lattermild av at disse date nights skal være sååå viktige. men samtidig trenger de vel et sted å lufte forlovelsesringene sine disse damene...

  SvarSlett