tirsdag 24. august 2010

Vått og tråttJaja, når det regner som verst kan man jo glede seg over bilder fra sommeren og slå fast at alt dette vannet kan brukes til noe nyttig.
Og så kan man øve videre på dette med positiv tenkning og glede seg over at arbeidsplassen er stragtegisk plassert midt mellom kjøkken og bad, og at man for en gangs skyld ikke mangler så mye som en trådsnelle for å gjøre det man skal.
Likevel går det trått...Uvant er det å sitte alene når huset har vært fyllt av barn i mange lange sommeruker, og plutselig tar man seg i å se på klokka og glede seg til de kommer hjem.
Da kan Fruen pakke bort Nordlandsbunaden et par timer og være mamma, og så heller jobbe litt igjen i kveld. Kveldstillegg og overtidsbetalt er ikke-eksisterende ord i dette liv, og mammatillegget er fordelt rundt magen og ikke på lønnsslipp, men likevel er det bra å være symamma!

3 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med deg, det er tomt i huset om dagen, nå som ungene har begynt på skolen igjen. På den annen side får en noen daher gjort noe nyttig...

  SvarSlett
 2. Men du er da ikke alene, du har jo oss blogglesere med deg! :) Jeg leser, bare ikke alltid jeg får tid til å kommentere nå for tiden ... så høres det veldig fint ut å kunne glede seg til de kommer hjem, da - kos deg med selskapet deres, kanskje by på skillingsboller eller noe annet godt å bite i :) så får du ei kosestund uttav det! Ingen tvil om at det er fint å være symamma :) Klem på deg!

  SvarSlett
 3. HKH: Joda, jeg er så flittig så, men det er morsommere når det ikke er så stille. dessuten er det lettere å ta pauser når de er hjemme.
  Embla: jeg er også dårlig på å kommentere, det går veldig i bølgedaler.

  SvarSlett