fredag 6. august 2010

Dagens bad


Før kastet man seg friskt ut i diverse fjellvann, svømte fire tak og krafset seg på land igjen. Nå som man har blitt mer vant til badetemperaturer på over 15 grader nøyer man seg med å kaste pinner i vannet, se andre svømme fire tak og deretter krafse seg på land.
Det må dog sies; selv har man aldri hatt den morbide gleden av å riste av seg alt kaldt vann på nærmeste pårørende. Det synes vi lystige Laika burde slutte med. 

pssst: Bildet er tatt kort tid etter at dyret sjokkerte både oss og seg selv ved å stupe inn i en busk og ta livet av et lemen. Hun har endevendt enhver tilgjengelige busk etter denne suksessen.

3 kommentarer:

 1. Jøss! Vannet så en smule kaldt ut, kunne kanskje passere dersom det hadde vært sol. At bikkjer tar livet av lemen har jeg aldri hørt om før, men det er gnagerår i år, har jeg hørt. Hun finner sikkert flere!

  SvarSlett
 2. Fornøyelig! Hva slags rase er den lystige? :D
  Vår gamle retriever Zita, som i dag knapt kunne gått som retriever ifl rasestandarden, var gal etter både å svømme og apportere helt på egen hånd.
  Etterpå skaffet familien en renraset sak som jeg måtte lære å svømme. Halloooo. :D

  SvarSlett
 3. HH: Det var kaldt ja...Hunder tar lemen hvis de får sjansen. Vi lot henne holde på - det er en del igjen likevel.
  Anita: Den lystige er en Jack Russell terrier. Det tok litt tid før vi fikk henne uti vannet, men etterhvert tok hun hintet og nå svømmer hun ved enhver anledning så noen hunder trenger nok litt mer tid!

  SvarSlett