onsdag 4. august 2010

Og solen går sin gang


Soloppganger er definitivt ikke Fruens sterke side. Ved nærmere ettertanke har man vel knapt nok observert en soloppgang siden Woody var en søvnløs liten godsak på under året. Men når man ferierer i spansk leilighet uten air condition kan de merkeligste hendelser oppstå. Vi var to familier på tur, syv mennesker i en leilighet. Soverom var avklart på forhånd, et foreldrepar i hvert rom, to jenter på ett rom og Woody i ensom majestet. Fra natt en av viste det seg at varmen gjorde oss lettere søvnløse, og mens noen sov deler av natten på terrassen, kamperte andre i stuen og soverommene ble brukt litt etter forgodtbefinnende. Hver morgen våknet Fruen av de vakreste soloppganger, og hver morgen tenkte Fruen at dette burde man jo ta bilde av. Men siden man er velsignet med en sterk innsovningsrefleks ble det med tanken. Nest siste natt gikk man i eksil på pikerommet på andre siden av huset og gikk glipp av morgensol. Valget var derfor lett da man siste morgen våknet på vant plass og i fullt flomlys. Derfor sjokkerte man seg selv, og ikke minst Høvdingen, ved å tasse ut og ta bilder av soloppgang over Middelhavet, og så traske inn p kjøkkenet og settte på kaffe. man kan hvis man vil!

4 kommentarer:

 1. mandag 9. August?
  Har du tidsmaskin eller?
  (datostemplinga di må da være litt psyko?)

  Lekker sopoppgang!

  SvarSlett
 2. Jeg lever i tiden og forventer effektivitet! neida, det var en særdeles mislykket planlagt publisering...Nå er det rettet på, til dagen i dag. takk for tips:)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde! Skulle gjerne ha vært i Spania nå!
  Kjenner til dette med mislykka planlagt publisering - i løpet av sommeren dukket det plutselig opp en innlegg som var datert uka etter i bloggen min, fikk jo helt hetta, men fikk fiksa det. Ikke alltid så lett med denne teknologien, selv om jeg later som at jeg har full kontroll;)

  SvarSlett
 4. Pia:Jeg fikk ikke fikset det til planlagt dato, men rodde meg i land som best jeg kunne...Har visst litt å lære i denne dataverdenen ennå, gitt.

  SvarSlett