torsdag 27. august 2009

Svineri

Formen kunne definitivt vært bedre. Det hostes og snytes og man er vekselvarm som et krypdyr. Fruen har lest om mennesker som ved ethvert snev av sykdom raser ned i vekt. Selv har man opplevd dette en gang; i andre klasse på barneskolen. Nå derimot øker matlysten med lynets hastighet fra første snøft, og det eneste som opptar Fruen, i tillegg til mislykkede strikkeprosjekt, er jakten på lettfordøyelige kalorier.

3 kommentarer:

 1. Hvis du orker å proppe i deg, er du ikke syk NOK - hadde mitt helvete av en ungdomskole gymlærer sikkert sagt til deg nå!
  Jeg er imidlertid enig med deg i at det hadde vært mye greiere om en ikke hadde hatt lyst på Bie(les godis) når en var syk - å gå ned noen kilo etter noen dagers sykeleie, ville jo gjort at det var verdt det!

  SvarSlett
 2. Håper det ikke var jeg som smitta deg! ;) Sist helg stod i snørrets tegn. Smak og luktesans var sterkt redusert, men matlysta var intakt ...

  Nå har jeg klart å male så mye at jeg har pådratt meg en slimposebetennelse i kneet. Er det mulig, sier jeg bare. Minstemor har vannkopper, så vi slår i det minste to fluer i en smekk her da.
  God bedring til deg, og til meg og til alle andre syke.

  SvarSlett
 3. HKH: Hmmm, det er noe kjent med den gymlærer-holdningen der. men - jeg har atskillig mindre matlyst nå, så det er håp om et aldri så lite vekttap.
  Synline: Høres som om dere tar den effektive varianten, og trykker inn så mye sykdom som mulig på kortest mulig tid! God bedring!

  SvarSlett