mandag 31. august 2009

Dagens vinner

Det har sine klare fordeler å ha en kjekk og sympatisk fastlege som er lett å snakke med om det meste en kvinne kan lure på. Minuset med samme fastlege er selvsagt at man ikke er alene om å ha ham som fastlege. Det føles tidvis som om halve bygda står på venteliste. Derfor må man enten bli sakte syk slik at man rekker å bestille time før det blir akutt, eller man må vente til det blir akutt og så grine seg til en nødtime. Fruen går helst for den siste varianten.
Dermed har store deler av dagen blitt borte, brukt på et legekontor med fjorårets Her&Nå og årets Forbrukerrapporten. Dette leses ikke med glød når man er frisk, så hvorfor i all verden skal man lese det når man er syk? Neste gang får man ta med et lite håndarbeid..... Nå trakter en hjemvendt og medisinert frue te mens hun sender olme blikk til lystige Laika som ikke er i nærheten av å være syk, men som likevel nekter å dele pledd. Den hunden burde tenke mer på hvem som gir henne mat!

5 kommentarer:

 1. Hehe! Fælt å le til syke fruer! Men Laika så bare så bra ut der hun ligger med pleddet sitt! God bedring! Alltid småhumrende kjekt å lese her inne hos deg. :-)

  SvarSlett
 2. Huff da! God bedring ønskes herfra!

  SvarSlett
 3. Kjære fru storlien. Må bare si at det er en fryd å lese bloggen din! Du skriver bare superbra:))

  SvarSlett
 4. Oktava: Det går nok bra. mest stresset for London om halvannen uke.
  Mykstart: Hun er en liten gribb, blottet for empati.
  Husmorvikaren: takk - det er ikke sånn syk-syk, bare slapt syk over lengre tid.
  Anonym: Så hyggelig at du synes det!

  SvarSlett